ترشي ذرت
دیـدنی ها و خواندنـی های جـالب
عکس و مطالب جالب روزانه

مواد اوليه:

 


پياز متوسط                  يك عدد
خيار                           يك عدد

 

فلفل                           يك عدد

 

گوجه‌ فرنگي                دو عدد

 

سركه سيب                دو پيمانه

 

ذرت                           دو پيمانه

 

آب                             نصف پيمانه

 

شكر                          يك سوم پيمانه

 

زردچوبه                      نصف قاشق چاي خوري

 

خردل                         يك قاشق چاي خوري

 

آرد ذرت                       يك قاشق سوپ خوري

 

گلپر                            يك قاشق سوپ خوري

طرز تهيه:  


ابتدا پياز، خيار و فلفل سبز را ريز خرد كرده و گوجه ‌فرنگي را رنده كنيد و به همراه ذرت به مواد اضافه كنيد. سپس شكر، سركه، آب، آرد و ادويه‌ ها را افزوده و در يك قابلمه ي لعابي ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا جوش آيد. حرارت را ملايم كرده و در قابلمه را گذاشته حدود 40 دقيقه آرام بجوشانيد. سپس داخل ظرف مورد نظر ريخته و در جاي خنك نگهداري كنيد.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








تاریخ: شنبه 13 فروردين 1390برچسب:آشپزی,
ارسال توسط nazanin